ENGIE Street Heroes in België met de geavanceerde ICON

Met een gebrande ICON, opvallende lichten in het duistere Strokar en het grote scherm met de scores erop was het Belgische kampioenschap panna “ENGIE Street Heroes finale” zeer geslaagd! Het kampioenschap vond plaats op zaterdag 13 oktober in de Belgische hoofdstad Brussel. Urban spot ‘Strokar Inside’ was het zeer passende decor voor deze dag met opvallende graffiti walls.

Via onze partner Panna Knock Out was de ICON bij een tof event te vinden. In Strokar werd er een toffe setting gecreëerd met naast de revolutionaire pannakooi de ICON nog 3 pannakooien en een Red Bull truck met dj. De beste Belgische straatvoetballers kwamen bij elkaar om uit te maken wie de beste panna spelers zijn van België. Dit werd besloten door middel van 1vs1 en 2vs2 wedstrijden in diverse leeftijdscategorieën.

Naast het populaire panna toernooi kwamen vele spelers strijden in de 2.0  pannakooi, de ICON! De pannaspelers konden een Monta prijzenpakket winnen die Pannastreetz beschikbaar had gesteld in samenwerking met ENGIE.  Met de trainingsmode ‘Maestro’ hadden spelers één minuut de tijd om een goede score neer te zetten.