Partnership met Supersports International

Eind 2018 is de samenwerking met Supersports International uit Zweden officieel gestart. De groep uit Stockholm heeft in het verleden diverse labels opgezet gericht op talentontwikkeling, waar hun eigen ontwikkelde methode wordt gebruikt. Met onder andere Supercoachapp, Superplayer, Supercenter en Supercamps kunnen Zweedse kids en jongeren uit het hele land terecht bij diverse activiteiten om te werken aan hun ontwikkeling als voetballer.

In maart 2019 is het Supercenter ook officieel geopend, een indoor voetbal walhalla waar, naast individuele trainers en spelers, clubs als AIK Fotboll, Brommapojkorna en IFK Stockholm wekelijks aan hun ontwikkeling werken.

Elite Skills Arena Benelux is sinds eind 2018 partner van de innovatieve groep Supersports door het plaatsen van onder andere de interactieve innovaties uit Nederland. In het Supercenter in Stockholm staan onder anderen de ICON, de interactieve voetbalmuur de Precision Wall en het interactieve Circuit, wat inmiddels ook is gebruikt door FC Barcelona ster Lionel Messi bij zijn herstel training!

Supercenter is de eerste gebruiker in Scandinavie die een van de meest revolutionaire innovaties van Elite Skills Arena Benelux in gebruik nemen.