ICON FC GRONINGEN

Trainingstool de ICON bij FC Groningen fandag

Op de FC Groningen fandag vond in samenwerking met PUMA de activatie plaats met de nieuwste innovatie; de ICON. Dit werd gedaan om de samenwerking tussen PUMA en FC Groningen onder de aandacht te brengen en bezoekers de kans te geven de nieuwste PUMA Future’s en Puma One’s te testen in de PUMA gebrande ICON. Met zo’n 10.000 bezoekers is de FC Groningen fandag hiervoor de geschikte dag!

De revolutionaire voetbal innovatie de ICON had een prominente plek binnen deze activatie op een groen wit gekleurde dag en werd door spelers als Mike te Wierik en Tom van Weert fanatiek getest. Op het speciaal aangelegde kunstgras konden FC Groningen fans de nieuwste schoenen uit de PUMA-bus testen in de ICON. Met de trainingsmode ‘Maestro’ had men één minuut de tijd om zoveel mogelijk punten te behalen. De winnaar kreeg uiteindelijk de gewilde prijs; het FC Groningen thuisshirt!

In samenwerking met Panna Knock Out zorgde PUMA naast de technologische ontwikkeling de ICON voor een zeer opvallende activatie met een pannakooi en volledige gebrande PUMA bus. Ook zorgden zij voor hoogwaardig entertainment met wereldkampioen panna Easy Man en freestyle voetballers Jesse Marlet en de Groninger Christiaan van der Weide!