KPN eerste Nederlandse bedrijf met innovatie: de ICON fast feet!

KPN gaat voor innovatie! Als sponsor van het Nederlandse voetbal gaat KPN kids enthousiasmeren met de ICON fast feet. De ICON fast feet is een kleine ICON met 6 panelen waarbij elementen als passing, reactie en coördinatie worden getraind in een ruimte van 1,5 diameter.  Hierbij zal het telecombedrijf de fast feet gaan inzetten bij partners om op een innovatieve wijze jonge voetballers aan het werk te zetten.

Als sponsor van de KNVB en de Eredivisie zal de fast feet regelmatig op de KNVB campus te zien zijn in Zeist. Bij het bondskantoor zijn met name de KNVB Voetbalkampen een plek waar de fast feet zichtbaar zal zijn en ook bij de jaarlijkse open dag van Feyenoord op 19 juli bij de Kuip kunnen Rotterdamse voetballertjes voor de hoogste scores gaan!

Om de jeugd op een nieuwe manier te inspireren en het doel vooruitstrevend te zijn, evenals Elite Skills Arena Benelux, heeft KPN voor de ICON fast feet gekozen. Nadat het al enige tijd activaties verzorgt, met het oog op het Nederlandse voetbal, vond men het tijd om op zoek te gaan naar iets vernieuwends, waar training wordt gecombineerd met gaming.