ICON bij Elite Panna Tournament powered by Puma en Aktiesport

Zaterdag 7 juli vond het Voetbalfestival plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Bij binnenkomst zag men direct dé spot van de dag met de  ICON. Het Elite Panna Tournament vond hier plaats in samenwerking met Panna Knock Out Puma en Aktiesport, wat duidelijk zichtbaar was op de ICON.

De gehele dag door vonden er 1vs1 duels plaats waarbij de disruptive panna game werd gespeeld door panna spelers uit landen als Duitsland, Frankrijk, Belgie, Denemarken en natuurlijk Nederland. De disruptive panna game is één van de 15 interactive games van de ICON waarbij spelers gemakkelijker iemand een panna kunnen geven en het spel vele malen dynamischer wordt.

Naast het Elite Panna Tournament werden er 32 straatvoetballers uit de Benelux uitgenodigd door Panna Knock Out, Puma en Aktiesport om deel te nemen aan het toernooi. Deze 32 spelers doen mee aan de #NewLevels campagne waarbij zij challenges van wereldkampioen panna Jeand Doest, oftewel Easy man, wekelijks voltooien. Vandaag speelde zij dus panna 2.0 in de volledig gebrande ICON!