Succesvolle lancering van unieke voetbalinnovatie de ICON

Één van de meest moderne voetbalinnovaties is afgelopen woensdag 15 en donderdag 16 november gelanceerd in Gorinchem. De ICON is een interactieve trainingstool met verschillende ingebouwde trainingsgames dat zowel voor voetbalclubs als marketingbureau’s van toegevoegde waarde is. Twee dagen lang testte voetballiefhebbers de ICON en zagen zij hoe je in enkele minuten tijd al vooruitgang boekte in de interactieve voetbalkooi.

Met led lampen, drukpanelen en interactieve trainingsgames brengt de ICON zowel training als entertainment bij elkaar. De verschillende games dagen deelnemers uit om de hoogste score te behalen of de snelste tijd neer te zetten. In het verleden werden al high scores genoteerd van Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic en Wayne Rooney. Op de beurs kregen bezoekers de kans om deze scores te verbeteren en de toffe prijs te winnen, namelijk kaarten voor de eredivisie wedstrijd PEC – PSV.

De ICON was één van de trekpleisters op het event met meer dan 150 deelnemers per dag. Dit zorgde voor vele testrondes en enthousiaste bezoekers die met een positief gevoel en glimlach de ICON verlieten, twee uitgangspunten die je zowel bij clubs als activaties voor elkaar kan krijgen!