Opvallende ICON bij het Disney Samen Fit Park!

Afgelopen woensdag 20 juni vond het Disney Samen Fit Park voor de tweede keer plaats bij de KNVB Schoolvoetbalfinales. De Walt Disney Company wil jongens en meiden van de Schoolvoetbal finales op een positieve manier aanspreken en in beweging brengen, vandaag deze dat met onder andere de innovaties de ICON en nieuwste draadloze rebounders.

Zowel deelnemers als aanhang konden deelnemen aan verschillende voetbalattracties waaronder de populaire ICON van Elite Skills Arena Benelux. De gehele dag door konden kids een poging wagen bij de trainingsmode ‘ Maestro’ waarbij de winnaar een prijzenpakket kon winnen van de Walt Disney Company! De beleving werd extra aangescherpt omdat men de scores van profs kon zien op een groot scorebord, zoals van Ronaldo en Ibrahimovic.

Met de ICON hebben jonge spelers de mogelijkheid om hun techniek en reactie sneller te trainen en werd het op deze dag met the Walt Disney Company nóg leuker gemaakt door verschillende charachters op de bestickerbare ICON. Tot de dag van vandaag is de ICON nog steeds een unieke trainingstool in Europa en werden er meer dan 1500 kids voor het eerst in aanraking gebracht met deze innovatieve manier van training, gecombineerd met ingebouwde games!