ichieve football dome

ICHIEVE Football Dome

In 2020 lanceert Elite Skills Arena Benelux een uniek en innovatief trainingsconcept in Nederland. Het zijn de de eerste trainings faciliteiten in de Benelux voor voetballers waar je met de nieuwste technologie aan de slag kan.

Dit doen we om meer spelers met de nieuwste technologie van onder andere Elite Skills Arena en Sports Innovation Partner te laten trainen en om ondernemers te helpen bij het creëren van een trainingsruimte waar zij de ontwikkeling van spelers kunnen versnellen en unieke data kunnen verzamelen en analyseren. Bij ICHIEVE Football Dome krijgen spelers individuele begeleiding en trainen zij met unieke meetsystemen zodat de progressie van een speler nauw gevolgd kan worden.

Door lokale centra te creëren in de toekomst met de nieuwste voetbalinnovaties en gecertificeerde trainers willen we het voetbal een push geven en zorgen dat kids uit hun zelf ook vaker en langer gaan trainen. Want daar is simpelweg meer voor nodig dan 10/20 jaar geleden.

Bij ICHIEVE Football Dome werken we volgens het eigen bedachte 3i model waar we de focus op leggen:
Innovatief
Individueel
Intensief

Enkel een training volgen en je score op het scherm zien is niet voldoende. Door minstens eenmaal per week te trainen gedurende een langere tijd zullen spelers zien dat zij vooruitgaan op het gebied van passing, controle, kijkgedrag en reactie. Door onze innovaties, individuele begeleiding en de intensiteit die we hanteren bij ICHIEVE Football Dome kunnen we het optimale uit spelers halen.